Илиян Илиев с интересни разкрития за напускащи футболисти в Черно море


Илиян Илиев с интересни разкрития за напускащи футболисти в Черно море
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2071 0

Треньорът на Черно море - Илиян Илиев,  коментира ситуацията с някои от футболистите на тима и заяви, че определени играчи много трудно ще останат в тима.

"Трудно ще задържим някои футболисти, Влатко Дробаров и Пабло Гарсия, колкото и да искат да останат и са привързани към отбора, града и колектива, имат или се предполага, че имат добри предложения и трудно ще останат", разкри Илиев, който днес бе удостоен с почетния знак на кмета на церемония в общината.

"Знаете, че през зимата Пабло Гарсия почти беше напуснал Черно море в посока към Русия и то към Висшата лига, така че трудно ще останат", сподели той. "Ще им го обявим след края на последния мач или на някои, които не са в групата за мача с ЦСКА, преди това", обясни старши-треньорът за други футболисти на „моряците“, които ще се окажат ненужни на „Тича“ през новия сезон.

"Може би след напускането през зимата на Родриго Енрике и Леандро Андраде ще ни се наложи за първи път да вземем толкова много хора през почивката, за да задържим нивото, ако можем да надградим - ще е много по-добре", изрази надежда наставникът на Черно море.

"На този етап мислим да задържим нивото, тъй като напускат един централен защитник, един халф и евентуално Евгений Сердюк, който има много предложения, и, ако той напусне, както се казва, „гръбначният стълб" на отбора почти заминава", каза още Илиев.

 Вижте още: Черно море вече е намерил заместници на някои от напускащите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички