Проблем в ЦСКА: "Червените" забравиха как да бележат в най-важните си мачове


Проблем в ЦСКА: "Червените" забравиха как да бележат в най-важните си мачове
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2897 0

След подновяването на шампионата в Първа лига през 2019 година, очевидно тимът на Любослав Пенев има своите затруднения. ЦСКА загуби на старта на "Тича" от Черно море с 2:0, преди да стигне до първия си успех през годината - 2:1 срещу Ботев Враца.

През уикенда обаче "червените" загубиха с 1:0 срещата с големия съперник Левски и това доведе до статистика от колегите от "Тема Спорт", която показва, че "армейците" са забравили да бележат в големите си срещи.

Първата и най-важна статистика е за мачовете с основните конкуренти за титлата Левски и Лудогорец. Там ЦСКА има само една спечелена точка и три загуби през сезона. Още по-любопитното е, че при трите поражения те нямат отбелязано попадение - две загуби с по 1:0 от Левски и поражение в Разград със същия резултат. За капак единственият играч, който се е разписал в тези срещи - Кирил Десподов при 1:1 с Лудогорец, бе продаден в италианския Каляри.

ОБЯВИХА КОЛКО ТЕЖКА Е КОНТУЗИЯТА НА НИКОЛАЙ БОДУРОВ

Освен това и защитата на тима не се справя отлично. За четвърта поредна среща те не успяват да запазят "суха" мрежа. Осем поредни пък са мачовете, в които тимът от "Борисовата градина" няма отбелязани повече от два гола. За последно това се случи в началото на ноември при успеха с 3:0 над Витоша Бистрица. В тези срещи "армейците" записаха 4 победи, 1 равенство и 3 загуби при голова разлика 8:7.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички