Любослав Пенев коментира шансовете Димитър Бербатов да се завърне на "Армията"


Любослав Пенев коментира шансовете Димитър Бербатов да се завърне на "Армията"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2297 0

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира възможността Димитър Бербатов да се завърне "Българска Армия". По-рано стана ясно, че нападателят е получил предложение, но все още го обмисля.

"За Бербатов не знам дали има развитие, по-добре да изчакаме. Всеки един добър футболист, който би провокирал конкуренция, е добре дошъл. Така трябва да се работи, това е много важно. Защо трябва да дъвчим още за картона на Джеси?! Трябва да има еднакъв аршин и за двата отбора, аз съм за това", заяви Пенев и по отношение на червения картон на Джеси в мача срещу Левски.

"След мача си говорихме какъв тип загуба е това и откъде дойде тази загуба. Момчетата се готвят за следващия мач и са готови. Предполагам с какъв състав ще излязат. Утре футболистите на Септември ще защитават интересите на Септември. Това, че има футболисти на ЦСКА не е важно. Те са минали просто през отбора на ЦСКА", допълни още той на пресконференцията преди двубоя със Септември.

Димитър Бербатов и неговия агент Емил Данчев разкриха каква точно е офертата от ЦСКА за бившия играч на Манчестър Юнайтед. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички