ЦСКА прегази Пирин ГД за 15-а поредна победа във "В" група


ЦСКА прегази Пирин ГД за 15-а поредна победа във "В" група
Снимка: БГНЕС

1108 0

ЦСКА мина като валяк пред Пирин (ГД) за 4:0 на "Българска Армия". Успехът е 15-и поред за "червените" в Югозападната "В" група и тимът е убедителен лидер с максимален брой точки - 45. 

Мачът започна с натиск на домакините. В 5-ата минута Цветков стреля опасно от далечно разстояние, но топката мина на сантиметри от гредата. Секунди след това "червените" вече водеха в резултата. Голът вкара Самир Аясс, който с прецизен изстрел простреля вратаря на гостите Шоколарев.

В 16-ата минута Йордан Йорданов пропусна да увеличи аванса на "армеците" от чиста позиция, но 5 по-късно Момчил Цветанов не сбърка след центриране на Николай Цветков - 2:0.

ЦСКА продължи да мачка съперника си и в 29-ата минута Аясс изтърва да се разпише от два метра, пращайки топката високо над напречната греда.

През второто полувреме нищо не се се промени на терена. В 48-ата минута Галчев центрира от корнер, топката попадна в Хазуров, който стреля от воле в аут. В 56-ата фрапантен пропуск направи Костадин Хазуров. Негов удар от метър разстояните беше извадено в корнер от вратаря на гостите.

В 65-ата минута "червените" направиха още един сериозен пропуск. Самир Аясс от близо не можа да вкара. Един от най-добрите на терена Николай Цветков направи 3:0 за ЦСКА в 73-ата минута.

Капитанът на столичани Борис Галчев пък ознаменува с гол мач №100 с екипа на ЦСКА четвърт час преди края. Той  вкара от пряк свободен удар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички