ЦСКА освободи Люпко, но Люпко не оставя ЦСКА (СНИМКА)


ЦСКА освободи Люпко, но Люпко не оставя ЦСКА (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3054 0

ЦСКА може и да се раздели с Люпко Петрович, но сърбинът продължава да "преследва" бившия си клуб. В началото на месеца Петрович напусна "Българска армия" след неубедителните резултати на тима, но днес, близо три седмици по-късно, Петрович отново наблюдава бившите си футболисти, макар и от трибуните.

Сръбският специалист бе забелязан в ложата на стадион "Лаута" по време на гостуването на ЦСКА на пловдивския Локомотив. Неговата поява мигновено породи съмнения дали той наистина се е разделил с клуба или продължава да работи за "армейците". Припомняме, че босът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че Петрович е изцяло освободен и няма да остава на никаква длъжност в клуба.

Както е известно, Люпко Петрович беше наследен на треньорския пост от друг сърбин - Милош Крушчич (кой е той - вижте тук). Това беше трета треньорска рокада от началото на новия сезон в щаба на ЦСКА. Преди дни пък стана ясно, че Крушчич е довел още един сърбин в щаба си (подробности четете тук).

А какво голямо признание получи Люпко Петрович наскоро - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички