Люпко Петрович получи най-голямото признание в този етап от живота си

Доскорошният наставник на ЦСКА - Люпко Петрович, бе удостоен с огромната чест да стане Почетен гражданин на родния си град Брод по време на специална церемония. Той се намира в автономната Република Сръбска (Босна и Херцеговина).

Петрович е роден в село (Велика Брусница), близо до самия град Брод. Там започва и футболната си кариера, която, в по-късен етап, го насочва към Осиек, където се превръща в клубна легенда. Като треньор той записва феноменални успехи. Става носител на КЕШ, а впоследствие и световен клубен шампион, с Цървена звезда.

Малинов призна, че са били психически освободени след треньорската смяна

Футболистът на ЦСКА Кристиян Малинов беше доволен от доброто представяне на отбора по време на победата с 4:0 срещу Витоша Бистрица. Малинов коме...

"Това признание е най-голямото за мен в късния етап на живота ми. Наясно съм, че съм в края на дните си, затова съм изключително трогнат от тази чест, с която ме удостоиха. Знам, че получавам тази награда за солидната кариера на терена и извън него" - сподели емоционално 72-годишният Петрович, цитиран от "RTVBN".

Междувременно, стана ясно кой ще замести Люпко Петрович в ЦСКА. Все още няма официално потвърждение от "армейския" клуб, но самият Милош Крушчич призна за това пред медии в Сърбия. Той дори разкри какъв ще бъде срокът на договора му, вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

 

 

Още по темата

Please select answer!