Ганчев потвърди кой ще е новият треньор на ЦСКА, съобщи дали Люпко остава в клуба

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди кой ще е новият треньор на отбора. Това ще е досегашният помощник на Люпко Петрович - Милош Крушчич.

Също така в момента не се търси друг наставник, информира dsport.bg.  Също така Ганчев заяви, че Люпко Петрович е изцяло освободен от клуба и няма да остава на никаква друга длъжност. В последните дни имаше спекулации, че той все пак може да остане в клуба на някаква длъжност.

Паро е бесен на ЦСКА: Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов реагира остро на случаващото се на "Армията". Освен това той не е доволен от това, че новият треньор ще е дос...

Припомняме, че в неделя един от директорите на "червените" Кристиано Джарета  заяви е ефира на БНТ, че това е решение на собственика, но до този момент нищо официално от "Армията"не бе излизало. "Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев", заяви Джарета преди два дни.

Стойчо Младенов също бе сред спряганите, ето какъв обаче не неговият коментар.

 

Още по темата

Please select answer!