ЦСКА чака ново попълнение в следващите дни


ЦСКА чака ново попълнение в следващите дни
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3226 0

Отборът на ЦСКА очаква ново попълнение в следващите дни информира „24 часа“. Евентуалният бъдещ футболист на „армейците“ играе като полузащитник.

Не се споменава в кое първенство и за кой отбор се състезава футболистът, а се знае само, че въпросният играч е твърд титуляр за отбора си. Преговорите са във финалната фаза и се очаква новото попълнение да се присъедини към „червените“ до края на седмицата. Хубавото за ЦСКА е, че той е твърд титуляр в настоящия си отбор и няма да се налага да наваксва с подготвката.

„Армейците“ се прибраха в България след подготвителния лагер в Испания, където играчите на Милош Крушчич не успяха да запишат нито една победа. Тимът е в почивка до сряда, а след това ще поднови занимания на базата в Панчарево. Очаква се новото попълнение Стефано Белтраме да се присъедини към тима съвсем скоро, тъй като бившият футболист на Ювентус се върна в Италия, за да си вземе багажа. ЦСКА подновява битката в Ефбет лига на 15-ти февруари в дерби срещу Левски. А ето какво е бъдещето на Милош Крушчич начело на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички