Крушчич: Не съм страхлив треньор, двубоят с Левски може да е определящ


Крушчич: Не съм страхлив треньор, двубоят с Левски може да е определящ
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2880 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич застана зад думите си, че отборът е направил добра подготовка в Марбея. Треньорът е критикуван заради играта на своите възпитаници и заради това, че в срещите не успяха да вкарат нито един гол, а допуснаха 11. Според него обаче в първенството и в първия мач срещу Левски няма да бъде така.

"Резултатите са по-лоши, това е вярно, но можеха и да бъдат по-добри. Не исках играчите да са готови специално за тези мачове. Не исках да убивам интензитета на тренировките, за да сме готови за тях. Обнадежден съм, че ще сме в добра физическа форма за началото на първенството. Експериментирахме само в мача с Виктория Пилзен, защото използвахме играчи, които по-малко играят. Само Малинов имаше травма преди лагера, всички останали бяха на линия", заяви той при прибирането в София.

"Имаме две седмици, за да работим за завършването на атаките и някои тактически елементи за Левски. Не успяхме да вкараме голове, но имахме своите моменти. Гаранции във футбола няма, това се случва само ако побеждаваш и играеш добре. Аз не съм страхлив треньор, не исках играчите да са готови за няколко резултата в подготовката. Имам позитивната настройка, че ще сме напълно готови за важните мачове в първенството. Ще се види всичко в мача с Левски. Двубоят с Левски може да е определящ не само за мен, но и за целия отбор. Ако победим ще е добре не само за мен, но и за всички в клуба". Вижте в този материал каква заплата приписват в Италия на най-новото попълние на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички