Гриша Ганчев обяви бъдещето на треньора на ЦСКА


Гриша Ганчев обяви бъдещето на треньора на ЦСКА

7313 0

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич, чиято глава искат много от феновете след катастрофалните резултати на тима по време на зимния подготвителен период, остава начело на "червените". Това категорично е заявил собственикът на тима Гриша Ганчев пред колегите от Dsport.bg

Според информацията, сърбинът, който наследи Люпко Петрович начело на "армейците", ще остане поне до дербито с Левски в Първа лига, което е насрочено за 15-и февруари. Ръководството на тима не планира да има смяна преди мача със "сините", независимо от разочарованието в мачовете по време на лагера в Испания. 

Както е известно, миналогодишният вицешампион записа силен край на есенния дял от шампионата, представяйки се изключително добре най-вече в дефанзивен план. По време на срещите в Испания обаче ЦСКА игра слабо и по този показател, допускайки 11 гола в 5-те поредни мача без победа на тима (1 равенство, 4 загуби). Като най-притесняващ феновете фактор обаче може да бъде отчетена липсата на каквато и да е идея в нападение, олицетворена от броя голове в тези мачове - 0. 

До дербито с Левски "червените" ще се готвят в България, а според резултата от срещата със "сините" ще се прецени каква да е съдбата на Крушчич. Откакто пое отбора през октомври, той има само едно поражение (в първия си мач срещу Локомотив Плодвив), като оттогава насам ЦСКА е непобеден и не е допуснал гол в Първа лига. Междувременно именно заради яловото нападение треньорът на ЦСКА изглежда отписа едно от офанзивните си оръжия за пролетния дял (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички