Бруно Акрапович ще получава 3 пъти по-голяма заплата в ЦСКА, отколкото му бе в Локомотив (Пловдив)


Бруно Акрапович ще получава 3 пъти по-голяма заплата в ЦСКА, отколкото му бе в Локомотив (Пловдив)
Снимка: Getty Images/Guliver

2058 0

Решението на Бруно Акрапович да остави Локомотив (Пловдив), за да поеме ЦСКА разбуни духовете в българския футбол и това е най-обсъжданата тема в последните дни. Още от началото се смяташе, че заплатата на специалиста със сигурност ще бъде значително увеличена.

Той започна кампанията като един от най-нископлатените в Първа лига треньори, докато сега "червените" са му обещали 3 пъти по-висока сума, отколкото е взимал при "смърфовете", твърди "Тема спорт", като допълва, че Акрапович ще прибира 5-цифрена сума в евро.

Изданието споделя още, че босненецът ще доведе със себе си само един помощник, който да влезе в щаба му. Става въпрос за хърватин, който не е бил с него в Локомотив (Пловдив). Хората в щаба на ЦСКА си остават и Бруно ще работи с тях, както самият той призна.

А Бруно Акрапович вече разкри кога за първи път е говорил с Гриша Ганчев за ЦСКА и сподели, че Христо Крушарски няма как да е знаел за това от две седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички