Бруно Акрапович разкри кои ще заместят Санкаре и Антов, както и ще има ли още нови в ЦСКА


Бруно Акрапович разкри кои ще заместят Санкаре и Антов, както и ще има ли още нови в ЦСКА
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1552 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори след победата в предпоследната контрола на своя отбор преди подновяването на шампионата. "Армейците" надделяха с 3:1 над Ботев Враца. Босненецът сподели кои играчи могат да заместят тръгналите си Юнус Санкаре и Валентин Антов

"Очаква ме много работа в следващите месеци - малки неща, от които има нужда отборът. Очаква ни труден период, трябва да го изкараме по най-добрия начин. Нужна е много голяма концентрация, голяма сила и мотивация. Видяхме и в днешния мач, че доминирахме, пресирахме постоянно, почти през целия мач, това е стилът, с който искаме да играем. Всички сме много добре, вкарваме голове, това е най-важното. Така искаме да продължаваме. Йомов се справя много добре, има скорост, разбира се с Али. Жером се завръща, липсва му кондиция, той може да играе и на други постове, както и Йомов.

Мисля повече Пеняранда да замества Санкаре, има качествата, които са нужни, да приготвя шансове за нападателите, както и сам да вкарва. Състоянието на Жеферсон е все по-добро, той ни липсва много, справяме се и без него обаче. Турицов може да играе и като десен централен бранител (позицията на Антов), Тибо Вион също може да играе на тази позиция и Синклер да играе по фланга. Ако има нещо качествено, ще привличаме още играчи. 

Ще посъветвам Антов да работи, както работи при мен. Много концентрирано, да се труди, ще се справи.

Има разлика с Лудогорец, но задачата ни е да я направим по-малка и да стане интересно в мачовете до края на сезона. За да имаме шанс, трябва да взимаме точки и да бием. Днес играхме атакуващо и добре, феновете могат да се наслаждават на това" - сподели Акрапович пред "Диема спорт".

Вижте подробности за победата на ЦСКА над Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички