Бруно Акрапович: Казах му на Джорди Кайседо, че искам хеттрик от него


Бруно Акрапович: Казах му на Джорди Кайседо, че искам хеттрик от него
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1221 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори след убедителния успех за неговия тим с 4:0 над Ботев Враца за Купата на България, с който "армейците" се класираха за полуфиналите в турнира. Босненецът призна, че е казал на Джорди Кайседо, че иска хеттрик от него на полувремето, както се и случи впоследствие.

"Резултатът казва, че е лесно, но не беше толкова лесно. Имахме ден по-малко пауза от противника, който беше свеж и опита да играе добре. На полувремето говорих малко с отбора, променихме някои неща, бяхме по-агресивни. Вкарахме още голове, имахме още положения, но не беше толкова лесно, колкото резултатът показва.

Казах му на полувремето на Кайседо, че искам хеттрик от него. Той се раздава винаги, иска да надгражда, да учи. Ще се покаже още. Говорихме колко е уникално да спечелиш нещо в кариерата си, аз имах този късмет с Локо. Няма значение кой е противникът, трябва да се готвим за всички.

Фокусираме се и в първенството, и в Купата. Отборът се разбира все повече и повече, очаквам още по-добри игри. Петър Занев е готов за игра, можеше и днес, но не исках да рискувам с него. Искам да нямат контуии. Амос Юга ще видим как е в събота на тренировка" - сподели Акрапович пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички