Акрапович може да напусне ЦСКА преди края на сезона?


Акрапович може да напусне ЦСКА преди края на сезона?
Снимка: Lap.bg

955 0

Бруно Акрапович може да напусне ЦСКА още преди края на сезона, твърди "Мач Телеграф". Босненският специалист е набелязан от хърватския гранд Динамо (Загреб) като номер 1 в списъка на възможните заместници на подалия оставка Зоран Мамич.

Акрапович спечели 3 трофея с Локомотив (Пловдив) и впечатли начело на ЦСКА с победата над Рома в Лига Европа. В Хърватия следят неговата работа и затова смятат да му предложат оферта, на която да не може да устои. Наставникът на ЦСКА има опит в тамошния шампионат и доста добри контакти. Неслучайно, докато правеше селекцията при "черно-белите", най-често привличаше хървати.

Мамич се оттегли от Динамо, тъй като Върховният съд в Хърватия го осъди на 4 г. и 8 месеца за финансови измами и обсебване на големи суми. В управата на загребския клуб тежката дума продължава да има по-големият му брат Здравко, макар той да се укрива извън страната заради ефективна присъда от 6,5 г. за присвоявне на около 15 милиона евро. А по-рано се заговори, че ЦСКА е поставил ултиматум на Акрапович за раздяла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички