Борислав Михайлов с хаплив коментар по адрес на Стойчо Младенов и ЦСКА


Борислав Михайлов с хаплив коментар по адрес на Стойчо Младенов и ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2945 0

"Поне на два пъти Българският футболен съюз е помагал на ЦСКА в последните две години" - това заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов в интервю пред "БНТ".

В дните около Извънредния конгрес на футболната централа на 12 октомври Михайлов бе критикуван от наставника на "армейците" Стойчо Младенов, а ЦСКА официално застана зад основния му конкурент за президентския пост Димитър Бербатов.

"Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в различни държави, някои от които си е тръгвал, без да разберат феновете, за да може да излезе от държавата. На Младенов мога да му кажа лично, че БФС на два пъти е взимал активно участие в проблемите на ЦСКА с лицензирането и с отношенията им към УЕФА. И двата пъти са били в полза на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде възможност да играят в турнирите, преди това за направата на изцяло нов формат на първенството", допълни още Михайлов.

Преизбраният шеф на БФС също така призова старши-треньора на "армейците" да не нагнетява напрежението около ръководното тяло с изказванията си:

"Стойчо Младенов е сериозен човек, аз го уважавам, играли сме заедно на Световното първенство в Мексико през 1986 г. Нека да не се изказва така, защото хората го харесват, феновете на ЦСКА го харесват. Няма нужда да вкарва такава антиемоция срещу футболния съюз, защото това, което казва, не е вярно", призова Борислав Михайлов.

През вчерашния 22 октомври Венцеслав Стефанов пък направи любопитна прогноза за стадиона на "червените" - ето го изказването му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички