Венцеслав Стефанов предрече: ЦСКА ще вземе стадион "Българска армия" много скоро


Венцеслав Стефанов предрече: ЦСКА ще вземе стадион "Българска армия" много скоро
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2279 0

От дълго време насам ЦСКА води преговори с Министерството на младежта и спорта за собствеността на стадион "Българска армия".

Наскоро служебният спортен министър Андрей Кузманов заяви, че води разговори с ръководството на "армейците" и "Сердика Спортни имоти" ЕАД и се търси начин съоръжението да бъде прехвърлено на клуба, заедно с тренировъчната база в Панчарево. 

Споменаваше се, че ЦСКА трябва да изпълни определни условия, за да се случи това. В днешния 22 октомври президентът на Славия Венцеслав Стефанов изненадващо обяви, че "червените" ще придобият собствеността на "Българска армия" "много скоро" и добави, че това е радостна новина за него, тъй като клубът е плащал "години наред грешни пари":

"ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, за което аз безкрайно много се радвам. Щастлив съм, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази", заяви Стефанов по време на пресконференция. 

Интересно е да се отбележи, че Венци Стефанов вече не е член на Изпълкома, след като дълги години бе част от ръководството на българския футболен съюз.

Късно снощи ЦСКА загуби с 0:1 на стадион "Васил Левски" от Зоря Луганск в третия си мач от групите на Лигата на конференциите. Впоследствие гостите се оплакаха, че стюард е счупил ребрата на техен фен след края на срещата - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички