Борислав Михайлов с любопитен коментар по адрес на Димитър Бербатов и Стилиян Петров


Борислав Михайлов с любопитен коментар по адрес на Димитър Бербатов и Стилиян Петров
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

3142 0

Президентът на българския футболен съюз Борислав Михайлов направи любопитен коментар в предаването "Арена спорт" по "БНТ", в което заяви, че няма причина да се сърди на Димитър Бербатов и разкри за проведена среща между двамата "преди години":

"Аз не гоня гарез* на никой и никога не съм го правил. Аз няма какво да се сърдя на Бербатов. Канил съм го преди това, за да го попитам какво ще прави. Това беше преди години, да дойде, да види. Той ми каза, че още не знае накъде ще му се развие кариерата след футбола".

Михайлов обърна специално внимание и на факта, че БФС е платило образованието на Стилиян Петров, който бе част от екипа на Бербатов:

"Футболният съюз плати образованието на Стилиян Петров. Ние сме го правили това. Има такава програма за футболисти, които са около завършването на кариерите си. Няма никакъв проблем да работя с Димитър Бербатов, ако той има желание, на различна позиция", каза Боби Михайлов.

*Гарез - омраза/злоба към някого

Преди броени дни пък Йордан Лечков нападна много остро Бербатов, намеквайки за подкупи по време на Извънредния конгрес на БФС - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички