"Благодаря на феновете, гордеем се с постигнатото": Защитникът на ЦСКА Мено Кох обобщи сезона на "армейците"


"Благодаря на феновете, гордеем се с постигнатото": Защитникът на ЦСКА Мено Кох обобщи сезона на "армейците"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1571 0

Централният защитник на ЦСКА - Мено Кох, изпрати сезона в Първа лига с емоционално обръщение към "червената" част от България. Нидерландецът благодари на запалянковците за страхотната подкрепа и накратко обобщи драматичната кампания за 31-кратните шампиони.

"Армейците" завършиха надпреварата в Първа лига с успех с 2:0 над вечния съперник Левски. Те не успяха да вдигнат мечтаната титла, тъй като Лудогорец взе своето във Варна срещу Черно море и триумфира с точка преднина.

Въпреки това, възпитаниците на Саша Илич получиха безрезервната подкрепа на своите привърженици, която и самият Кох отличи и благодари. Бранителят изрази и надежди, че той и съотборниците му ще са още по-мотивирани за крайния успех през следващия сезон.

Оценка за сезона и с надежда за следващия

"Искам да благодаря на моите съотборници, екипа и всички, които работят в ЦСКА София за този вълнуващ сезон. И разбира се - на невероятните фенове, които ни подкрепяха към победа във всеки един мач.

Беше сезон с възходи и падения, лично и като колектив, но мисля, че можем да се гордеем с това, което постигнахме тази година като клуб. Да видиш как се развихме индивидуално, като колектив и като клуб като цяло, е невероятно. За съжаление, не можахме да надхвърлим себе си и феновете в крайна сметка с малка разлика, въпреки че смятам, че го заслужавахме. Това обаче трябва само да подхрани огъня и желанието да станем шампиони през следващия сезон.

Само ЦСКА", написа Мено Кох в социалните мрежи.

Освен успеха над "сините", момчетата на Саша Илич постигнаха и невиждан в историята на клуба рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички