Блага вест за ЦСКА: БФС намалява наказанието им наполовина


Блага вест за ЦСКА: БФС намалява наказанието им наполовина
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11838 0

Наказанието на ЦСКА за два мача пред празни трибуни, наложено след инцидентите в дербито с Лудогорец, ще бъде намалено наполовина, твърди "Тема спорт". Така "червените" ще играят без феновете си само в днешния двубой с Ботев (Враца).

Решението

След заседанието на Апелативната комисия в сряда ще бъде взето решение наказанието да се намали само на един мач. Така привърженици отново ще бъдат допуснати на "Българска армия" за домакинството на Черно море от първия плейофен кръг на първенството.

Какво поискаха от "червените"?

От столичния клуб обжалваха наказанието, наложено им от Дисциплинарната комисия, а в петък от БФС намериха жалбата им за допустима. Оттам са изискали видеозапис от обжалваните моменти, както и изслушване на представител на клуба, председателя на Дисципа и главния съдия на мача с Лудогорец - Георги Кабаков.

След като бъдат изслушани всички и бъдат прегледани видеата, ще бъде взето решение за намаляване на наказанието наполовина. БФС вече смекчи санкция на Левски след двубой именно с ЦСКА. Ето какво предложи ЦСКА за мача с Ботев (Вр), но БФС отказа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички