ЦСКА се нуждае от нов успех над Ботев (Вр), за да запази точката изоставане от Лудогорец


ЦСКА се нуждае от нов успех над Ботев (Вр), за да запази точката изоставане от Лудогорец
Снимка: Lap.bg

2979 0

С три мача в понеделник приключва последният - 30-и кръг, от редовния сезон на Първа лига. В първия от тях Берое посреща Хебър от 15:30 часа. В 17:45 трябва да започне двубоят Локомотив (Пд) - Левски, а в късната среща ЦСКА е домакин на Ботев (Вр), като стадион "Българска армия" ще остане празен заради наказание на "червените".

Берое - Хебър

Берое спечели два от последните три двубоя срещу Хебър. В последните три директни двубоя между двата тима старозагорци са отбелязали 10 гола, докато съперникът им е вкарал само 3.

Локомотив (Пд) - Левски

Левски пък заминава за Пловдив със самочувствието на отбор, спечелили 4 от последните си 5 мача в Първа лига. Благодарение на добрите си резултати гостите се позиционираха на четвъртото място във временното класиране. Тимът изостава на пет точки от третия – ЦСКА 1948.

Локомотив (Пловдив) от своя страна записа равенство 1-1 в гостуването си на Славия. След този мач "белите" се задържаха на шестото място с 49 точки, а "смърфовете" са седми с 47.

ЦСКА - Ботев (Враца)

ЦСКА спечели срещу врачани с 4:0 по-рано през сезона. В последните три директни двубоя между двата тима столичани са отбелязали 12 гола, докато Ботев има вкарани само два.

Саша Илич няма да може да разчита на двама основни футболисти в предстоящия мач. Става въпрос за Амос Юга и Браян Морено. Последният получи контузия през първото полувреме на дербито с Лудогорец и поради тази причина не попадна в сметките за мача с Хебър (Пазарджик) в предния кръг.

Програмата днес:

15:30 Берое – Хебър

17:45 Локомотив Пловдив – Левски

20:15 ЦСКА - Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички