В ЦСКА се похвалиха с голяма новина за новия стадион и насрочиха пресконференция


В ЦСКА се похвалиха с голяма новина за новия стадион и насрочиха пресконференция
Снимка: CSKA.BG

2983 0

Отборът на ЦСКА съобщи голяма новина за бъдещето си. Клубът се похвали с факта, че е запознал министъра на спорта Весела Лечева с плановете за новия си стадион. 

Клубът съобщава, че днес (11 април) се е провела срещата между министър Лечева, Данаил Ганчев, изпълнителнияг директор на "Спортни имоти Българска Армия" АД Данаил Димов. На срещата също така са присъствали и представители на ИПА - архитектурно бюро.

Споменава се още, че срещата е минала добре. От клубът споменаха, че се готви и специална пресконференция, която ще се състои на 24-ти април (понеделник) от 10:00.

Ето го и цялото комюнике от "Армията":

"ЦСКА запозна държавата с проекта за новия стадион

Днес се проведе среща между спортния министър Весела Лечева, Данаил Ганчев, изпълнителния директор на „Спортни имоти Българска Армия“ АД Данаил Димов и представители на ИПА - архитектурното бюро, отговорно за проекта. Бяха показани технически детайли и визуална презентация на съоръжението. Проектът беше приет изключително позитивно от представителите на държавата.

Готови сме да го покажем и на вас! На специална пресконференция на 24.04. от 10:00 ч. в БТА пред представители на медиите ще покажем свършеното дотук пред широката общественост и ще ви запознаем с отдадения екип, който работи неуморно по създаването на новия ни дом. Журналистите, желаещи да присъстват на събитието, могат да заявят своята акредитация до 18.04., като изпратят имена и снимка на валидна журналистическа карта на press@cska.bg.

За нашата родина, за нашите деца", написаха от клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА пусна билетите за "вечното дерби" срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички