Бивш шеф в ЦСКА: Смяна на името на "Българска армия" ще донесе милиони на клуба


Бивш шеф в ЦСКА: Смяна на името на "Българска армия" ще донесе милиони на клуба
Снимка: Lap.bg

765 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла сподели, че според него няма нищо лошо в това името на клубния стадион да бъде променено, след като бъде изграден наново. Илиев, който е строителен предприемач, одобрява проекта, който "червените" представиха заедно с фирмата-изпълнител.

"Ще бъда оптимист, когато собствениците депозират 20 милиона лева. Те са достатъчно богати и би трябвало да могат да осигурят парите. Сигурно ще има протести на зелени, жълти. Заради такива нямаме втори лифт на Банско и на Витоша нищо не работи", коментира Майкъла пред "България Днес".

"Но се надявам въпреки това стадионът да бъде построен. Нормално е да се смени името с това на някой от спонсорите. Това носи едни 30 милиона за клуба. Почти всички стадиони в Европа се преименуваха", допълни бившият шеф на клуба.

Междувременно, той заяви, че според него новият стадион "Българска армия" може да излезе с няколко десетки милиона по-евтин от обявеното от ЦСКА и фирмта, която ще изпълни проекта (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички