Бивш национален селекционер сравни Стоилов и Костов, заговори и за отговорността на треньорите в Левски и ЦСКА


Бивш национален селекционер сравни Стоилов и Костов, заговори и за отговорността на треньорите в Левски и ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

9947 0

Бившият национален селекционер и наставник на ЦСКА - Пламен Марков, говори за "червените" и Левски, като посочи какво означава треньорския пост в двата най-големи клуба у нас. Опитният специалист дори си позволи да сравни Станимир Стоилов и Николай Костов в "синия" отбор.

Марков по казусите в Левски и ЦСКА

"Феновете без значение дали са на Левски или ЦСКА са много взискателни и заради историята на двата клуба. Едно добро представяне на дадения тим омекотява тази взискателност и привържениците стават склони да прощават и на отбора, и на ръководството. В последните мачове наистина се получи един сериозен спад в играта на Левски. В началото на шампионата те бяха считани за един от фаворитите за титлата, но след тези грешки тимът изостана от лидерите и очаквано най-верните привърженици на отбора изискаха от ръководството да се вземат някакви мерки", каза Марков за "Арена Спорт" по БНТ.

"Това не важи само за резултатите, но и за изчистването на задълженията. И Станимир Стоилов, и Николай Костов са с добри визитки, работили са успешно навънка. Дали Костов е наследил инерцията на отбора от Стоилов? Нито мога да потвърдя, нито мога да отрека подобно нещо. В крайна сметка, когато някой треньор поеме отбори като ЦСКА и Левски, той трябва да знае, че поема пълната отговорност", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш треньор в ЦСКА позира щастлив с Елеонора Митрофанова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички