Нестор Ел Маестро и ръководството на ЦСКА умуват за бъдещето на "червен" герой


Нестор Ел Маестро и ръководството на ЦСКА умуват за бъдещето на "червен" герой
Снимка: Lap.bg

6861 0

Отново има дилема в ЦСКА, а сега тя е свързана с един от любимците на феновете – Бисмарк Чарлс. Познатият като "Канцлера", трябва да се върне на стадион "Българска армия", след като преотстъпването му в Пирин приключи, съобщава ""Мач Телеграф".

 

Какво е бъдещето на Бисмарк Чарлс?

Интересното е, че през есента той си стоя почти през цялото време в София, защото отново бе преследван от травми и в крайна сметка се стигна до решението да се прибере и да бъде лекуван от "червените".

Не е ясно дали в Благоевград ще направят повторен опит да се възползват от него. Според запознати със ситуацията там нещата са по-скоро – не. А със сигурност Чарлс няма да влезе в сметките на Нестор Ел Маестро за пролетта. На "Армията" обаче бързо трябва да решат за него, тъй като договорът му изтича през лятото.

Феновете на ЦСКА все още не са забравили попадението му на финала за Купата на България срещу Арда. Досега го спасяваше и скромната заплата, която взима в сравнение с останалите чужденци, но пък леченията му са в пъти в повече в сравнение с останалите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емблематичен за ЦСКА футболист назова №1 проблем в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички