Бивш левскар заговори за „Тексаско клане“ и шокира със съмнение за Гриша Ганчев и Цветомир Найденов


Бивш левскар заговори за „Тексаско клане“ и шокира със съмнение за Гриша Ганчев и Цветомир Найденов
Снимка: Снимки: Lap.bg/ Колаж: SportLive.bg

10747 0

Бившият футболист на Левски Николай Петров изстреля любопитен коментар относно развитието на първенството и борбата за титлата между ЦСКА и Лудогорец. Кадърът на „сините“ изрази и съмнения за евентуално заравяне на томахавката между Гриша Ганчев и Цветомир Найденов.

Ако на Левски - ЦСКА се решава титлата, този мач ще е бижуто на цялото първенство. Но само да кажа, че преди това ще станем свидетели на филма “Тексаско клане” на мача между ЦСКА 1948 и ЦСКА - София, защото това ще бъде най-съществения двубой през целия шампионат“, коментира Петров пред колегите от „Спортал“.

„Знаем и за интригата между собствениците. Макар че започвам да си мисля след днешната вечер, да не би пък Гриша Ганчев и Цветомир Найденов да стават приятели“, изстреля той.

Струва ми се, че ще има доста нарушения и накъсана игра. Ако ЦСКА - Левски бъде бижуто, то си мисля, че ЦСКА - София изстрада ли успеха срещу ЦСКА 1948, би трябвало да спечели дербито с Левски”, прогнозира Петров.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА пусна билетите за сблъсъка с ЦСКА 1948, армейците пак не изписаха името на съперника си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички