В Сърбия: Макар и да не се понасят, ЦСКА 1948 игра честно и игра за ЦСКА!


В Сърбия: Макар и да не се понасят, ЦСКА 1948 игра честно и игра за ЦСКА!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3098 0

В съседна Сърбия следят с интерес битката за титлата в родното първенство, най-вече заради треньора на ЦСКА Саша Илич. И спортните издания там отразиха снощния мач между ЦСКА 1948 и Лудогорец не без ентусиазъм.

Адашът, играл за Илич и ЦСКА от "Армията"

"Адашът на ЦСКА игра за бившия капитан на Партизан и препъна Лудогорец", написа сръбският "Телеграф". Изданието обясни на читателите си, че въпреки че са големи врагове и клубове, които не се понасят, ЦСКА 1948 е направил "страхотна услуга на ЦСКА София", завършвайки наравно с Лудогорец.

"Телеграф" пише, че до края на сезона лидерът в класирането играе със съименника си и гостува на Левски и "всичко е възможно".

Честната игра на ЦСКА 1948

"ЦСКА игра за ЦСКА! ЦСКА София и ЦСКА 1948 са кръвни врагове, но ЦСКА 1948 игра честно и зарадва Саша Илич", пише пък "Informer". Сръбското издание пише, че ЦСКА 1948 се смята за единственият истински ЦСКА, но това не му е попречило да играе честно и да проправи пътя на големия съперник към титлата, "първа от 15 години".

Ситуацията за Лудогорец до края

Към момента, след 2:2 в Бистрица, ЦСКА поведе на Лудогорец в класирането с 1 точка. До края на сезона на разградчани им предстоят мачове с Левски и Черно море.  След ремито дори лидерът на "червените" фенове благодари на ЦСКА 1948, макар и завоалирано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички