Бивш играч на ЦСКА: Саша Илич ми напомня на Димитър Пенев, футболистите много се изнежиха


Бивш играч на ЦСКА: Саша Илич ми напомня на Димитър Пенев, футболистите много се изнежиха
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10670 0

"Саша Илич го харесвам. Симпатичен ми е. Много ми напомня на Димитър Пенев" - такова мнение изрази бившият футболист ЦСКА Петър Витанов в интервю пред "Тема Спорт".

"Харесва ми, че не робува на имена и дава шанс на всички играчи като по този начин опитва да избегне сърдене и напрежение в съблекалнята, но за съжаление много от футболистите не му се отблагодаряват за доверието. Или поне не всички", допълни още Патрика и след това отправи призив:

"Най-важното е футболистите на ЦСКА да се събудят и да осъзнаят къде се намират. Това е ЦСКА. По мое време, ако до 20-тата минута не водехме с 2:0, ни започваха - "Нещастници, върнете ни парите. Хайде, играйте бе". Любо Пенев го псуваха, ако вкара само един гол. Емо Костадинов псуваха".

"Сега футболистите много се изнежиха и като им кажеш нещо по-остро и започват да се оплакват. Нека не се забравя едно - публиката на "Армията" е най-взискателната и всеки в клуба трябва да е наясно с това", посъветва 56-годишният Витанов, който е двукратен шампион и двукратен носител на Купата на България с "армейците".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Четирима футболисти на ЦСКА "висят" за сблъсъка с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички