Вечно контузеният Бисмарк Чарлс отново в лазарета за ЦСКА


Вечно контузеният Бисмарк Чарлс отново в лазарета за ЦСКА
Снимка: Lap.bg

6036 0

Един от позабравените герои на ЦСКА от близкото минало - Бисмарк Чарлс, отново е с травма, предава "Тема Спорт". Нападателят се е присъединил с травма към лагера на "червените" за старта на зимната подготовка и се подготвя отделно от основната група. Той не присъства и на откритото занимание пред медиите. 

21-годишният атакуващ футболист подписа с ЦСКА през зимата на 2021 година, като оттогава контузиите му не спират и дори претърпя операция във Валенсия. През сезон 2020/2021 негово попадение донесе Купата на България на "армейците" срещу Арда (Кърджали), като това е и последният му гол за отбора. 

Интересното е, че треньорът - Саша Илич, дори и не го спомена, когато обявяваше групата за подготовката, при все че говори за контузените играчи. Предстои да се разбере дали сърбинът просто е забравил да отбележи Чарлс като част от ЦСКА, или за ганаеца предстои да му бъде намерен друг отбор. 

А ето кой е поредният футболист, когото от клуба ще изпратят под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички