"Казах му само добри неща" - Люпко Петрович с интересни думи за Гриша Ганчев и Саша Илич


"Казах му само добри неща" - Люпко Петрович с интересни думи за Гриша Ганчев и Саша Илич
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2697 0

Бившият треньор на Литекс, Левски и ЦСКА - Люпко Петрович, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което разказа как се е стигнало до завръщането му в Ловеч:

"Моето голямо желание беше да приключа с футбола в Ловеч. Сигурно ще ме питаш защо точно там и дали точно Литекс ми е най-близо до сърцето? Може би отговорът е в това, че просто Гриша Ганчев е човекът, който най-много ме уважава и цени това, което съм направил за него и за Литекс", обясни 75-годишният сърбин и допълни:

"И преди няколко години, когато ме покани в ЦСКА, и сега в Ловеч въобще не сме говорили за пари. Всичко при нас е на честна и мъжка дума. А и харесвам много хората в Ловеч, които също винаги са ме обичали и са се отнасяли прекрасно с мен".

На въпрос дали е имал предложения от други клубове, Петрович отговори: "Да, каниха ме от доста места в Сърбия, но отхвърлих всички предложения. Не ме питай защо, имам си съображения. Затова реших да приема поканата на господин Ганчев".

Люпко бе запитан и дали Гриша Ганчев го е канил отново в ЦСКА: "Не, не. ЦСКА си има добър, млад и кадърен треньор и не е ставало въпрос да се връщам там".

Опитният специалист призна и че босът на "армейците" се е консултирал с него преди да назначи Саша Илич: "Когато става дума за сърби, господин Ганчев винаги се допитва до мен. Допита се и този път. Казах му само добри неща за Саша Илич!".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички