Бивш футболист и шеф в ЦСКА се подигра с Левски и почти даде титлата на „червените“


Бивш футболист и шеф в ЦСКА се подигра с Левски и почти даде титлата на „червените“
Снимка: Levski.bg

14314 0

Бившият футболист и шеф в ЦСКА  Георги Илиев направи интересен коментар за случващото се в родния футбол през тази есен. Очаквано той акцентира върху представянето на „червените“ и шансовете на селекцията на Саша Илич най-накрая да прекъсне тоталната хегемония на Лудогорец. Майкъла засегна и темата с бъдещия нов стадион на армейците.

За купата няма да имаме проблем срещу Черно море. Мачът е в София, няма какво да се коментира. Важно е в първенството какво ще се получи. Купичката не е от съществено значение, макар че все пак е някакъв трофей – в ЦСКА и Левски се преследват всички трофеи, нормално е. Купичката по-скоро е за пред феновете, да се покаже, че все пак нещо си спечелил, да оправдаеш сезона, ние вече 14 години не сме били шампиони. Все нещо не ни се получава. Надявам се 2023 година да донесе на ЦСКА титлата и започване на строежа на нов стадион“, обяви Илиев пред „Спортал“.

Само малко ме притеснява традицията – Лудогорец винаги играе по-слабо през есента, а през пролетта печели титлата. ЦСКА не играе лошо, играем здрави мачове, печелим, това е важното. Никой след време не помни как си играл и какво е било, помнят се победите. Бил ли си, бил си. Отпаднал ли си, отпаднал си. Много важна роля има Саша Илич! Той има добри качества, умее да изсмуква всичко от футболистите. Без добър треньор, не става. Давам 80% шанс на ЦСКА да спечели титлата“, продължи той.

И стадионът трябва да се започне най-накрая! Весела Лечева е готова да помогне с каквото трябва, никой не пречи. Адвокатът на ЦСКА, интелигентен човек, говори хубави работи, дано всичко се получи. Само пари трябва да се извадят, другото е лесно. Нямаш ли парите, става като в Левски – десет години без козирка. Тя сега би струвала три пъти повече, отколкото, ако я бяха сложили, когато трябваше“, коментира Майкъла въпроса с бъдещия нов стадион на ЦСКА.

Левски е на много точки назад, отпадна за купата, ще играят за здраве през пролетта. Е, може би ще хванат трето-четвърто място в крайното класиране, евротурнирите евентуално. Това е. И да бият ЦСКА – това им е успехът на тях. Бият ли ЦСКА, сезонът не е толкова лош. Мъри, в интерес на истината, добре работи, за купата надиграха първото полувреме Лудогорец, но нещо не им се получава. За тях е важно и откъде ще дойде стабилност за клуба – всяка седмица се говори за нов спонсор, разговори, преговори, и накрая нищо. Поне засега няма нищо“, отсече Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:Мурад Хидуед: Гледам мачовете на ЦСКА, Ганчев ми праща съобщения след всеки двубой на Мароко в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички