Бивш футболист на ЦСКА: Тази година мисля, че ще имаме повече късмет и ще станем шампиони


Бивш футболист на ЦСКА: Тази година мисля, че ще имаме повече късмет и ще станем шампиони
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2255 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира представянето на "червените" през есенния дял от Първа лига. След първите 18 кръга, тимът на Саша Илич е лидер в класирането с актив от 44 точки и има аванс от една пред втория Лудогорец.

"Доволен съм от това, което ЦСКА показа през есента. Саша Илич изцеди максимума от тези футболисти и е хубаво, че сме на първо място. Дано и през пролетта да имаме този шанс. ЦСКА играе добре. С тези играчи, които имаме, се представяме много добре. Мисля, че ако имаме късмет през втория полусезон и играем добре, може спокойно да станем шампиони през тази година", заяви Майкъла и след това изрази мнение, че Лудогорец не е толкова силен през сезон 2022/23:

"Лудогорец е наистина слаб през този сезон и трябва да използваме това нещо. Догодина разградчани вече няма да са на това ниво. Трудно ще е да задържим върха. През втория полусезон винаги играем по-слабо, но дано този път да има промяна. Има една приказка - Няма да е все така! Тази година мисля, че ще имаме повече късмет и ще станем шампиони. Не са ми направили сериозно впечатление в даден мач".

Илиев се върна и към сблъсъка между Лудогорец и ЦСКА от 13-ия кръг, който бе загубен от "армейците" с 1:2 (10 октомври):

"В Разград играхме добре, но загубихме. Аз предпочитам да не играем чак толкова силно, но да не загубим. В Разград никой не ни пречеше да вкараме три гола. За да станеш шампион не трябва да играеш добре, а трябва да биеш".

"ЦСКА има два мача. Срещу Лудогорец и срещу Левски, всичко останало е в графа задължителни. През тази есен имахме два мача и в тях допуснахме поражения. Вторият полусезон се надявам от двата да вземем поне четири точки и да станем шампиони".

"Надявам се да не стане като предишния сезон, когато пак бяхме първи и после завършихме на 15 точки зад Лудогорец. Дано до последно да сме фактор в първенството. Надявам се и феновете да се върнат, защото този отбор е техен. Очаквам и добро съдийство", каза още Георги Илиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Радвам се, че вкарах на чорбарите, ще ги бием на "Армията": Бирсент Карагерен се изгаври с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички