"Нямаше да мога, без да отида в ЦСКА" - Жираир Шагоян отдаде заслуженото на клубния си отбор


"Нямаше да мога, без да отида в ЦСКА" - Жираир Шагоян отдаде заслуженото на клубния си отбор
Снимка: Lap.bg

5713 0

През миналата седмица футболистът на ЦСКА Жираир Шагоян изигра два мача за националния си отбор (Армения), в които бяха записани равенство и загуба - 2:2 срещу Косово (16 ноември) и 0:2 срещу Албания (19 ноември).

21-годишният играч на Саша Илич се отчете с гол срещу Косово, който бе негов дебютен за страната, а арменските медии го похвалиха за представянето му. Самият Шагоян пък обяви, че работата, която е свършил с клубния си тим, му е помогнала изключително много:

"Щастлив съм, че с работата си в клубния отбор си заслужих титулярно място в националния. Започнах срещу Косово с единствената мисъл да вкарам. Много съм щастлив, че го направих. Но нямаше да мога, без да отида в ЦСКА", призна Жираир, цитиран от "Тема спорт" и след това поясни какво е успял да подобри в играта си, акцентирайки върху това, че футболът в България се играе на много по-висока скорост от тази в Армения:

"Когато се преместих в този клуб осъзнах, че трябва да наблегна много на тренировките за физика. Тя е много важна, защото в началото изпитвах сериозни трудности в новото първенство. Отделно от това, скоростта, с която се играе, е много по-висока от тази в Армения!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА с голямо постижение, Саша Илич счупи рекорд в треньорската си кариера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички