БФС уважи молбата на ЦСКА и отложи мача с Ботев Пловдив


БФС уважи молбата на ЦСКА и отложи мача с Ботев Пловдив
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2173 0

Столичният ЦСКА е входирал молба към БФС да се отмени предстоящия мач от Първа лига на "червените" срещу Ботев Пловдив, а футболната централа мигновенно е реагирала на искането.

Както е известно, два мача вече на Левски от родната лига бяха отложени поради ангажиментите на отбора в Европа, като ЦСКА също продължава в квалификациите за Лигата на конференциите и навярно това е причината за отлагането на мача с "канарчетата".

Ето съобщението от СТК на БФС без редакторска намеса:

Решение - 02.08.2022 г

По искане на ПФК „ЦСКА – София“ Сф на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев “ Пд – ПФК „ЦСКА-София“ Сф, насрочена за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отлага.

На основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Пирин“ Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа.

А кой нападател може да дойде на "Армията", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички