Саша Илич реши за трениращия с клуба Дауда Бамба


Саша Илич реши за трениращия с клуба Дауда Бамба
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5644 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е изразил сериозно желание пред ръководството на "армейците" за привличането на Дауда Бамба, разкрива "Тема Спорт".

Драмата около този играч бе поредната тема, която "разбуни духовете" около феновете на клуба, тъй като от клуба обявиха на 12 юли, че  предпоставка за евентуална контузия в лявото коляно възпрепятства привличането на 27-годишния нападател.

Така по личното желание на Илич играчът остана да тренира с клуба месец, а скоро ще премине нови медицински изследвания, които ще определят бъдещето му. Сръбският специалист е много доволен от изявите на африканеца и би бил сериозна конкуренция на Дюкенс Назон, който не акостира на "Армията" по желание на старши треньора.

"Бамба тренира с нас, няма някакви проблеми, но в най-близко време клубът трябва да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще", заяви Илич на пресконференцията преди реванша с Македония Гьорче Петров.

Той държи да разполага с котдивоареца в състава си, но ако това не се случи, "червените" ще трябва да привлекат друг нападател до затварянето на трансферния прозорец, тъй като разполага главно с неубедителния Калоян Кръстев и хаитския национал, който откри головата си сметка в четвъртък вечер.

Вижте как се разви последната среща на "армейците"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички