"Червен" герой и двама младоци се завръщат на тренировки за ЦСКА


"Червен" герой и двама младоци се завръщат на тренировки за ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

1381 0

Двамата тежко контузени футболисти на ЦСКА - Митко Митков и Бисмарк Чарлс, подновиха пълноценни тренировки с мъжкия отбор на "червените". Лекувайки травмите си, те пропуснаха лятната подготовка на тима, но сега се завръщат, съобщава "Мач Телеграф".

Ганайският нападател на "армейците" получи разкъсване на сухожилието на квадрицепса през април. В средата на май той се подложи на операция в испанския град Валенсия, която премина успешно. Чарлз вкара знаменития гол за своя клуб във финала на Купата на България срещу Арда през 2021 г., донесъл ценния трофей на "Българска армия".

Перспективният млад талант на 31-кратния шампион Митко Митков пък претърпя интервенция, поради пубоаддукторнен синдром (познат като "футболната болест), както и болежки в областта на пубиса. Въпреки че офанзивният футболист тренира наравно със своите съотборници, той ще навлиза постепенно в ритъм. 

Друг младок от академията на ЦСКА - Марк - Емилио Папазов, се радва на пълно възстановяване след травмата в коляното си. Той не беше на разположение на наставника Саша Илич в последните 2 седмици, но вече се включва към заниманията на пълни обороти.

Ето кой друг футболист на "червените" се присъедини към отбора 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички