Нов проблем в ЦСКА: Поредна контузия е оставила нападател аут за двубоя с Берое


Нов проблем в ЦСКА: Поредна контузия е оставила нападател аут за двубоя с Берое
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

4559 0

Причината нападателят на ЦСКА Браян Морено да не пътува с тима за гостуването в Стара Загора е здравословен проблем.  Първоначално се смяташе, че колумбиецът не е попаднал в групата заради лимита за чужденци извън ЕС.

Поредна контузия в ЦСКА

Именно заради това преди него са били предпочетени Браян Кордоба, Сейни Санянг, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян и Майкъл Естрада. Оказва се обаче, че изборът на Нестор Ел Маестро е бил бързо "улеснен" заради нова травма на колумбиеца, твърди "Тема спорт".

Както е известно той тъкмо се завърна от продължително лечение на контузия и 4 месеца извън терените при равенството с Черно море. Все още не е ясно дали настоящото му състояние трябва да буди притеснения.

Друг колумбиец – Данило Асприля продължава да се възстановява от травма в коляното и не е играл вече месец. За последно взе участие при ремито със Славия на 6 август. С трайни контузии в ЦСКА пък са капитанът Юрген Матей, който вече се готви индивидуално и ще е на линия за старта на зимната подготовка, както и Брадли де Нойер. Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро пък вече обяви, че предстои лагер за тима по време на паузата за повдигне на нивото на представяне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички