Без успех! ЦСКА се мъчи да вкара гол на Левски вече 450 минути


Без успех! ЦСКА се мъчи да вкара гол на Левски вече 450 минути
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3363 0

ЦСКА записа пореден мач без попадение срещу Левски. Двата отбора завършиха 0:0, като от есента на 2021 година насам "червените" не могат да се разпишат във вратата на съперника си.

Двоен великденски срам в ЦСКА

Близо 8 часа игра, в които ЦСКА не може да вкара гол на Левски

ЦСКА не съумя да вкарат на големия съперник в пети пореден двубой след 0:0 в понеделник. Това са 450 минути или близо 8 часа игра, в които не намират път към вратата на Левски. Последният път, когато това се случи, бе под ръководството на Стойчо Младенов. Големият герой през есента на сезон 2021/22 бе Жорди Кайседо, донесъл успеха за 2:1 след пълен обрат.

Оттогава на 3 пъти дербитата завършваха 0:0, веднъж "сините" спечелиха с 2:0, а през май месец ликуваха с Купата на България след успех с 1:0 на финала на стадион "Васил Левски", пише "Труд". В последните 3 срещи под рамката на "сините" бе навършилият през декември 18 години Пламен Андреев, който отново нямаше особено работа и не му се наложи да се намесва решително. Двубоят сега бе първи след раздялата на Левски със Станимир Стоилов, като и след двубоя Даниел Бориморимов заяви, че е очаквал Мъри да размисли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички