"Не се случва за първи път да кръводаряваме дърводелците от Герена", избухна Сдружение "Червени сърца"


"Не се случва за първи път да кръводаряваме дърводелците от Герена", избухна Сдружение "Червени сърца"
Снимка: БГНЕС

27592 0

Сдружение "Червени Сърца" публикува емоционален пост след 0:0 между ЦСКА и Левски по време на 26-тия кръг в Първа лига. Резултатът до голяма степен бе болезнен за "червените" запалянковци, след като любимците им останаха само с 2 точки аванс на върха. 

От Сдружението побързаха да благодарят на стража си Густаво Бусато, който спаси дузпа на Ивелин Попов в заключителните минути на дербито и бяха категорични, че следващият път трябва "сините" да бъдат "размазани".

Позиция след изминалото дерби

"Густаво Бусато - благодаря! Няма да влизаме в детайли за мача. Не беше най-добрия ни мач днес. Не се случва за първи път да кръводаряваме дърводелците от Герена. В следващия мач с тях просто излизаме и ги размазваме. Крайно време е да ги поставим на мястото им. А съдбата си знае работата. За нас най-важното е да подкрепяме отбора си, когато е в затруднение. Когато бием всички го подкрепят! Само ЦСКА! ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН, НЕ ЗАЩОТО СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ РАЗГРАД, А ЗАЩОТО ЦСКА ОЗНАЧАВА ПОБЕДА!", написаха от Сдружение "Червени сърца" в часовете след нулевото "Вечно дерби". 

Ето какво каза Кюстендилеца след 0:0 между ЦСКА и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички