Бербатов и познати лица от "екрана" викаха за ЦСКА при боя над Македония ГП (Снимка)


Бербатов и познати лица от "екрана" викаха за ЦСКА при боя над Македония ГП (Снимка)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2503 0

ЦСКА победи Македония ГП в реванша от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите и гледат към следващия кръг. "Червените" разбиха съперника си с 4:0, докато в първата среща постигнаха нулево реми.

Българският гранд можеше да разчита на солидна подкрепа от страна на верните си привърженици, които бяха заели местата си в противоположните сектори "А" и "В". Трибуната, в която традиционно се събират организираните привърженици остана затворена, тъй като не отговоря на изискванията на УЕФА, а самите те продължават бойкота си към ръководството.

Междувременно в централния сектор на стадион "Българска армия" един до друг бяха седнали познатите журналисти Ники Кънчев, Светослав Иванов и Светла Петрова. И тримата са известни като привърженици на ЦСКА, като Кънчев и Петрова често се включват в различни инициативи, свързани със своя любим отбор.

Преди мача пък двамата мъже взеха участие в "Армейския следобед", организиран от ръководството на ЦСКА, като именно в социалните мрежи на "червените" попадна клип, в който Иванов и Кънчев си изпълняват наказателни удари.

В същото време Димитър Бербатов бе специален гост на събитието и преди срещата се срещна с куп деца, които получиха автографи и снимки от легендарния български футболист.

Вижте как се разви "червеният" успех!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички