Белчев след успеха във Вечното дерби: Левски се отърва с най-малкото


Белчев след успеха във Вечното дерби: Левски се отърва с най-малкото
Снимка: Lap.bg

3225 0

Старши треньорът на ЦСКА II - Стамен Белчев, сподели мнението си след успеха над Левски II в деветия кръг на Югозападната Трета лига. 

"Червените" вече са в челното класиране с 16 точки за четвъртото място, докато вечният съперник е 9 места по-надолу с 12 пункта. Наставникът на победителите обаче бе категоричен, че целта на тима е да дава шанс на младите, а не конкретно класиране. 

Мнението на Белчев

"Днес спечелихме, а резултатът е абсолютно резонен. Победата е заслужена, а Левски се отърва с най-малкото. Трябваше да бъдем по-убедителни, за да си решим мача по-рано и да не треперим до края. 

Марк-Емилио Папазов хвърли достатъчно сили. Не съм го сменил заради пропуските, просто днес не му е било ден. Предният мач пък вкара хеттрик. Заради това има и други хора, които във всеки един момент трябва да са готови да дадат всичко от себе си за победата.

Антонов, а и всички други хвърлиха много усилия. Аз мисля, че той конкретно трябва да бъде по-ефективен при завършващата фаза и пред вратата. 

Нашата цел е да даваме шанс на млади момчета да се докоснат до мъжкия футбол. Не търсим класиране, но е добре, когато си в челото. Това дава спокойствие и дава увереност на момчетата. Не трябва обаче да се залъгваме, защото това е просто един мач. Трябва да продължим да работим всекидневно и да израснем още много", обясни Белчев след успеха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички