Саша Илич проговори и се застъпи за думите на Стамен Белчев


Саша Илич проговори и се застъпи за думите на Стамен Белчев
Снимка: Official Facebook page of CSKA Sofia

9021 0

Саша Илич отказа да говори пред телевизията, излъчваща контролите на ЦСКА в Австрия "Диема Спорт", но по-късно го е сторил пред БТА.

Това се случи след втория пореден успех на възпитаниците му по алпийските терени, където преди дни бе победен Ботошани с 1:0, а в събота същото се случи и срещу швейцарския гранд Базел. 

Един от акцентите от коментара на сръбския специалист бе високата оценка по адрес на "червените" младоци, голяма част от които се подвизават в дубъла на ЦСКА под ръководството на Стамен Белчев.

Именно хасковският наставник коментира пред SportLive.bg, че вижда голяма перспектива пред част от въпросните играчи, които са израснали много в рамките на един сезон. 

Илич добави след контролата, че в клуба може да бъдат привлечени и още двама - трима играчи, които да вдигнат класата на тима и с тях евентуално да бъде детрониран Лудогорец.

Коментарът на Илич 

"Доволен съм от подготовката досега. Победите са добре дошли, но резултатите на този етап на са важни. Младите момчета се представят много добре. Надявам се да продължат в същия дух, защото смятам да разчитаме на някои от тях.

Селекцията при нас продължава. Надявам се да привлечем двама-трима добри играчи и тогава вече можем да бъдем конкуренция на Лудогорец. Аз съм в ЦСКА и продължавам да работя с това, което имам. Целите както винаги са титла и купа.

Новите момчета, които дойдоха, са добри играчи и се надявам да паснат на отбора", обясни сърбинът в съботния следобед.

Вижте какво сподели Джонатан Линдсет след успеха на ЦСКА над Базел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички