Базел - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша на "армейците"?


Базел - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша на "армейците"?
Снимка: Cska.bg

6210 0

Тази вечер родният гранд ЦСКА гостува на Базел в мач-реванш от плейофите за влизане в групите на турнира Лига на конференциите. Първата среща в София завърши 1:0 за "армейците"!

Швейцарският колос е непостоянен в изявите си от началото на сезона, но в предишния кръг на надпреварата отстрани датския Брьондби, а през отминалия уикенд записа разгромен успех (5:0) за Купата на страната срещу Алшвил.

От своя страна, ЦСКА отстрани последователно северномакедонския ФК Гьорче Петров и ирландския Сейнт Патрикс, като и в двата случая трябваше да положи доста усилия след неубедително представяне в първите мачове.

"Червените" направиха нулево равенство при визитата си в Скопие, преди да разбият своя съперник с 4:0 на "Българска армия", след което записаха домакинска загуба от Сейнт Патрикс с 0:1, но взеха реванша в Ирландия с 2:0 и се класираха за плейофната фаза на турнира.

*При влизане в групите на ЛнК ЦСКА ще си осигури 2,94 милиона евро + 500 хиляди евро за всяка победа и 166 хил. при равенство!

Двубоят на "Сейнт Якоб-Парк" ще започне в 20:00 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Базел - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички