Тибо Вион: В първия мач с Базел шансовете бяха 50 на 50, остават си същите


Тибо Вион: В първия мач с Базел шансовете бяха 50 на 50, остават си същите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1348 0

ЦСКА потегли за Швейцария, където в четвъртък (25.08) ще срещне Базел във втория мач между двата отбора в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Армейците" са с гол в актива си, а един от най-постоянните играчи на тима от началото на сезона - Тибо Вион, сподели очакванията си за двубоя.

"Ще бъде много по-труден мач, по-различен. Имахме предимство, че играхме пред нашата публика. Сега те ще играят пред тяхната и ще е много по-различен мач. Трябва да играем със същото желание, но с по-голяма агресия и по-умно. Трябва да спазваме инструкциите на треньора и да дадем всичко от себе си“, заяви французинът пред медиите.

"Не мисля да говоря за шансове. Бяха 50 на 50, сега си остават същите, въпреки че победихме  първия мач. Базел остава много силен отбор, мачът започва от 0:0.

На жребия, на документи Базел се е водил фаворит. След първия мач вече не е така. Не очаквам да са арогантни, а да дадат всичко от себе. Очаквам труден мач, но не с непозволени средства. Ще има феърплей“, допълни още той.

Ето какво каза изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов преди полета

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички