ЦСКА пристигна в Базел в опит да повтори подвига от 2020 година (СНИМКИ)


ЦСКА пристигна в Базел в опит да повтори подвига от 2020 година (СНИМКИ)
Снимка: CSKA.BG

1569 0

Отборът на ЦСКА пристигна успешно в швейцарската столица Базел. "Армейците" се изправят срещу "червено-сините" в мач реванш от плейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите в четвъртък (25.08) от 20:00 ч. българско време.

Полетът на 31-кратния шампион на България закъсня с половин час, но премина отлично. Заедно с футболистите са легендите Петър Жеков, Димитър Якимов и Георги Велинов, както и спечелилите от томболата с абонаментни карти запалянковци.

Междувременно "червените" разкриха как ще преминат заниманията на тима. Ето какво написаха от родния гранд на клубния си сайт:

"ЦСКА тръгна за Базел с група от 23 футболисти. На линия вече е младокът Станислав Шопов, докато нидерландецът Брадли де Нойер пропуска реванша заради наказание.

Начело на армейската делегация са легендите Петър Жеков, Димитър Якимов и Георги Велинов, които редовно подкрепят отбора при гостуванията в Европа.

 Довечера в 19:30 часа местно време тимът ще направи своята официална тренировка на стадион "St.Jacob - Park". Преди това, в 18:45 часа, наставникът Саша Илич ще бъде на разположение на швейцарските и български медии на традиционната пресконференция.

ЦСКА ще разчита и на подкрепата на феновете от трибуните. Тези, които все още не са се сдобили с билет за двубоя, ще могат да го направят в деня на мача. Домакините ще отворят каса в сектора за гостуващата публика, с вход „Е- 4“, блокове B1 и B2.

Пропуските ще се продават в четвъртък от 17:00 до 19:00 часа местно време с цена 10 швейцарски франка, като плащането ще може да бъде извършвано само в тази валута.

Да пожелаем успех на нашите момчета!

САМО ЦСКА"!

Ето какво каза преди заминаването един от бранителите на "армейците" Иван Турицов 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички