Фрай заплаши ЦСКА с бивш нападател на ПСЖ отсече: Трябва да сме по-прецизни


Фрай заплаши ЦСКА с бивш нападател на ПСЖ отсече: Трябва да сме по-прецизни
Снимка: Lap.bg

1352 0

Треньорът на Базел Алекс Фрай даде пресконференция преди утрешния реванш срещу ЦСКА от плейофите в Лигата на конференциите. Родният гранд спечели първия мач в София с 1:0.

Фрай ще разчита на френския нападател Жан-Кевин Огюстен да поведе атаката на швейцарския тим. Той се надява бившият щурмовак на ПСЖ  да помогне за заличаване на пасива от първия мач срещу армейците

Огюстен пропусна двубоя в София заради контузия, но вече тренира наравно с останалите и е готов за утрешния двубой.

"Трябва да играем по-прецизно и по-бързо от миналата седмица. Всъщност получаваме шансове за гол във всеки мач, сега трябва да се възползваме от тях. Утре трябва да вкараме поне два гола, за да продължим напред", заяви Алекс Фрай на официалния си брифинг преди мача.

"Жан-Кевин Огюстен има невероятно желание да играе футбол. Самото му присъствие е плюс за нас. Всички се радваме, че отново тренира с отбора. Той е гладен за футбол, след два месеца и половина пауза заради контузия“, допълни специалистът.

Близо 15 000 билета са продадени за утрешния мач на "Санкт Якоб", съобщиха швейцарските медии. За привържениците на ЦСКА са заделени 1500 билета, като все още няма информации колко "червени" фенове ще присъстват на стадиона.

А ето какво обяви Саша Илич на своята пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички