Балъков опроверга феновете на Бейтар: Данило е добро момче, ЦСКА не е имал такъв играч


Балъков опроверга феновете на Бейтар: Данило е добро момче, ЦСКА не е имал такъв играч
Снимка: Фейсбук на ЦСКА

2186 0

Родната футболна легенда - Красимир Балъков, който преди работи съвместно в Литекс с последното ново попълнение на ЦСКА - Данило Асприля, се изказа ласкаво по адрес на колумбийския нападател. 

Настоящият наставник на Септември бе потърсен от "Мач Телеграф", пред който обясни, че в ЦСКА досега не е играл футболист като крилото, като визира периода на Гриша Ганчев на "Армията".

Коментарът за Асприля

"Без да подценявам или надценявам футболистите в българското първенство за мен Данило Асприля е един от най-класните футболисти, които са играли в родния шампионат. Той е невероятен нападател. Той е тип уличен футболист с перфектно чувство за тайминг. Много добре знае в кой момент какво да направи. Много е силен, когато играе един на един с противников футболист. Освен това има и невероятна физика. Много креативен играч е и страхотен професионалист. 

Изключително добро момче с много добър характер. Асприля е много комплексен футболист и ще бъде много полезен на ЦСКА. Има впечатляващи качества. ЦСКА досега не са имали такъв футболист като него. Имаха Литекс, когато аз бях треньор, но не и „червените“, откакто в клуба е Гриша Ганчев. За мен неговото привличане е голямо попадение на ръководството", обясни специалистът. 

Така Балъков опроверга мнението на феновете на бившия клуб на Асприля - Бейтар Йерусалим, които след осъществяването в гнева си го нападнаха. Много от тях споделиха, че той бил невероятен футболист, но пълна противоположност като човек.

Вижте позицията на Кюстендилеца за ръководството на ЦСКА преди началото на сезона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички