Ас на ЦСКА намери виновниците за поражението на "червените"


Ас на ЦСКА намери виновниците за поражението на "червените"
Снимка: Guliver/GettyImages

3838 0

Крилото на ЦСКА Джером Синклер, който изигра много слаб двубой срещу Йънг Бойс, обвини тежкото начало и небрешното отношение в защита за поражението в Швейцария с 0:3, което оставя "червените" на последно място в група B на Лига Европа с едва 1 точка. Бившият играч на Ливърпул беше категоричен, че грешките са коствали всичко на ЦСКА. 

"Мисля, че днес проспахме началото на мача. Допуснахме много небрежни грешки, нямаше никаква организация и ни вкараха много леки голове за 30 минути. Това ни костваше мача", размаха пръсти Синклеър към слабата организация в защита, довела най-вече до първите две попадения в мача. 

"За нас следващите мачове са много важни и ще дадем всичко от себе си. Трябва да направим сериозен анализ на това, което се случи срещу Йънг Бойс, и да изчистим грешките. Допуснахме много леки грешки. С такива няма как да стане. Трябва да се подобрим", каза още Синклер пред БНТ. 

Сходно, макар и по-различен начин поднесено, беше и мнението на треньора, като Даниел Моралес заяви, че никога не е виждал подобни грешки от ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички