Адалберто Пеняранда и Джером Синклер си избраха номера в ЦСКА


Адалберто Пеняранда и Джером Синклер си избраха номера в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10040 0

Новите две попълнения в ЦСКА, дошли под наем от английския Уотфорд - Адалберто Пеняранда и Джером Синклер, са избрали номерата, с които ще играят за "армейците". Първият взе номер 17, а вторият - номер 24. Това бе съобщено на официалния сайт на "червените", които информираха за двуразови тренировки на Панчарево.

"Последните три дни отборът на ЦСКА тренира двуразово на клубната база в Панчарево. Сутрешните тренировки са кондиционни, а в следобедните занимания се набляга на тактика и игра с топка. Всички футболисти са на разположение на старши треньора Стамен Белчев и се подготвят на пълни обороти за изключително важните двубои, които предстоят в следващите няколко седмици.

Новите попълнения Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър се присъединиха към армейците вчера и тренират наравно с останалите. Парагваецът избра да играе с номер 17, а юношата на Ливърпул ще носи фланелка с номер 24 на гърба си" - пишат от клуба.

A кой нов в ЦСКА е участвал в секс оргия и е критикувал свой наставник за тренировките му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички