АПОЕЛ Никозия обяви контрола с ЦСКА на изключително неудобна дата за "червените"


АПОЕЛ Никозия обяви контрола с ЦСКА на изключително неудобна дата за "червените"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1747 0

Носителят на Купата на България ЦСКА започва сезона си в Първа лига на 24 юли с двубой срещу ЦСКА 1948. Пет дни по-късно за "армейците" предстои мач-реванш за Лигата на конференциите (на 29 юли), но въпреки това бе обявен приятелски двубой с участието на "червените" между тези две дати.

Кипърският АПОЕЛ Никозия сподели своята програма за контролите от предсезонната подготовка на тима, която ще се състои в България. Те посочиха имената на Бней Шахин (Израел), Аполон Смирна (Гърция), Ал-Насър (Саудитска Арабия) и ЦСКА.

За срещата срещу българския отбор обаче е посочена датата 27 юли 2021 година, което е точно 3 дни след двубоя за "армейците" срещу ЦСКА 1948 и 2 преди европейския ангажимент. Изглежда малко вероятно контролата да се състои тогава, но Любослав Пенев може да е решил да пусне в игра в нея играчи, които не получават толкова шансове за изява.

Очаква се и през новия сезон "армейците" да са основният конкурент на хегемона у нас за трофеите. А битката между ЦСКА и Лудогорец вече започна, като играч на "орлите" разкри защо е предпочел тях пред "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички