Появи се възможност Валентин Антов да остане в италианската Серия А?


Появи се възможност Валентин Антов да остане в италианската Серия А?
Снимка: GettyImages

2921 0

Една от най-интересните трансферни новини в последните седмици, свързана с български футболисти, безспорно е за бъдещето на Валентин Антов. След като остави нелоши впечатления с първите си изяви в Серия А, очакванията бяха, че защитникът на ЦСКА ще остане за постоянно в Болоня. Оказа се обаче, че италианският клуб не желае да плати сумата, за която ръководството на тима се беше разбрало с "червените". 

Така на пръв поглед "увисна" възможността националът ни да остане на Апенините, но отново се появи опция, при която той да остане в Болоня. 

Клубът е много близо до продажбата на един от основните си защитници - Такехиро Томиясо. Японският бранител е в трансферния списък на Фабио Паратичи в Тотнъм и, в момента, в който приключат преговорите за нов мениджър, "шпорите" се очаква да финализират трансфера на защитника от скромния италиански тим. 

По този начин Болоня ще има свежи пари и нужда да подкрепи дефанзивната си линия и в крайна сметка Валентин Антов може да остане в тима. Самият той преди ден обясни, че двата клуба продължават преговорите за неговите права

Според договорните отношения, Болоня трябваше да плати 3 милиона евро, за да вземе окончателно защитника на "армейците". Заради липса на финансови средства обаче от италианския клуб не искат да плащат тази трансферна сума и са се опитали отново да привлекат Антов под наем - развой, който не е по вкуса на Стойчо Стоилов и компания. 

Ако се стигне до трансфера на Томиясо, "хрътките" ще имат необходимия финансов ресурс, за да откупят правата на Антов. Все пак Болоня се очаква да направи опит да намали цената на юношата на ЦСКА, независимо от развоя на преговорите с Тотнъм за японския бранител. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички